Mİlli Kimliksizlik ve Sahte Milliyetçilik!

87

Almışız ay yıldızlı bayraklarımızı, şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissederek, acılarını duyarak bağırıyoruz,”Şehitler ölmez, vatan bölünmez !” diye. Şaşırıyoruz, neden Ülkücülerden başkası yok bağıran? Diye düşünürken, kuyruğu sıkışanlar birden bire Milliyetçi kesilmeye başladı. Dün ” Milliyetçiliği ayaklar altına aldık ” diyen muhteremler, milliyetçiliğe ırkçılık dediklerini görmezlikten gelerek, Allah’ım Milliyetçi olup çıkmışlar. Yalakalık o kadar ileri gitmiş ki birden bire para ve makamla aldıkları Türkeş’in Oğlu ile onlar o’ nu, O onları kullanaraktan, bir tek Ülkücüyü dahi koparıp alamayanlar, hayatlarını Türkeş düşmanlığı ile geçirmelerine bakmadan gidip Başbuğun mezarına su bile serpmişler. Allah’ım bu kadar da yalakalık, bu kadar da istismarı bu Türk Milleti nasıl kaldırıyor?

Ülkücüler terörü ve pkkyı telin mitinglerine giderlerken o kıt imkânlarla bayrak dağıtırlarken, şehit cenazelerinde ellerinde bayraklarla yürüyüşler yaparlarken, Türk Bayrağını kravatlı pkklıların başı olan Selahattin Efendi ırkçılıkla nitelendirmesini bizler yadırgarken, birden bire sözde beyaz partili dostlarımızda aynı cümleleri sarf etme gayreti içine girmeleri bizi şaşırttı. Neymiş efendim; Türk Bayrağı dediğinde, kökü Türk olan bu kelime ırkçılığı gündeme taşıyormuş. Eee biz Türk deyince diğerleri alınıyormuş. Bu Türk kelimesi ile ilgili ne varsa kalksa bu ülkede mutluluk, kardeşlik olacakmış! Bak hele şu işe sen…

Tek başına iktidar olamayan zevat, önümüzdeki seçimi de düşünerek , ne yapalım,ne edelim derken ,ayaklar altında ezdikleri milliyetçiliğe birden bire sarılıvermişler. Allah Allah, iktidarda olduklarını da unutarak, muhalefetteymişcesine birde teröre hayır mitingi yapmışlar. Herkese Türk Bayrağı da dağıtmışlar. Mitingden sonrada, milli şahsiyet ve kimliği olmayanlar bazı kişiler Türk Bayraklarını yerlere atmışlar. Bu yerlerdeki bayrakları çöpçüler toplayıp çöpe atmışlar. Bir ilkokul bebesi yerde bir kağıttan Türk Bayrağı görse defalarca şahidim, onu yerden alır elinde taşır, çiğnenmesini engellerken, bu Türk kelimesinden gocunanlar tınmadan bayrakları yerlere atarak, üzerlerinede basarak yürüyüp gitmişler. Bu nasıl duruş, bu nasıl bir aymazlık, bunlarda hiç mi Türk Bayrağı sevgisi yok. Bunlar neler yapıyorlar böyle? Yazıklar olsun !!!

Tepedeki işaret etmezse, yapın demese elde Türk bayraklarıyla şehit cenazelerine katılıp slogan atamayanların millîliği ve yine aynı şahısların işareti olmasa bir çırpıda, yüzlerce hacının ezilerek ölmesi vebalini sorgulamayanların Müslümanlığı nasıl ve nerede geçerli?

Oysa bizim dinimiz akla ve mantığa en uygun din.

Hani akıledenler?

Bizim dinimizin temeli sorgulama; kadermiş diyenler hangi dinden?

Bizim dinimiz dünyayı ve insanlığı huzur ve barış içinde yaşatmak için; öyleyse İslam âlemindeki bu kan, bu zulüm ve bu aymazlık neden?

Batı’nın, siyonizmin bize reva gördüğü “En iyi Müslüman, ölü Müslümandır” sözünü biz kendimize nasıl layık görüyoruz. Ve imanımız kaç gram, yaşantımız kaç ruble?

İlk gelen ayet oku;ancak okuma oranımız, yüzde iki – üç bile değil. Ama lafa gelince herkes filozof kesiliyor.

Ne olacak bu milletin ve İslam coğrafyasının hali? Demekten geçemeyeceğiz!

Saygılarımla…