Türk’ün Bahtı Hep Kara mı Olacak?

77

 

Doğu Türkistan’da Çinli Türkler durmadan öldürülüyor. Ermeniler Karabağ’da Türk’e zulüm yapıyor. Kerkük her gün kan ağlıyor. Türkiye’de dahi Türk’üm demek artık birilerine göre ırkçılıkla ilişkilendiriliyor, nerede ise suç sayılacak! 
Rus Ordusu Kırım’da Türkleri kıyıma başladı. O bölgelerde Türk hep çile çekti, hala sürünmekte, öldürülmekte, insan yerine konmamaktadır. Tarih tekerrürden ibaret.  Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu yine zorda… 
Kırım Tatarlarının Lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun Çağrısına kulak verelim. 
Kırım Tatarlarının lideri, Ukrayna milletvekili ve İnsan Hakları Savunucusu Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun dünyadaki tüm demokratik güçlere çağrısı: 
“Kırım’ın en eski halkı olan biz Kırım Tatarları, 
Rusya’nın Kırım’ı işgalini engelleme çağrısında bulunuyoruz. “Hür dünya, ey insanlık duy sesimizi, diyor Cemiloğlu… 
Biz Türk Milliyetçilerinin dileği, inşallah bu kardeşlerimizin başına kötü şeyler gelmez. İnşallah bu kardeşlerimiz yine Sibirya Zindanlarına doldurulmaz ve öldürülmezler. Allah’tan niyazımız odur ki, Kırım ikinci bir Hocalı olmaz… 
Bizim hükümetinse bu hususta derdi yok. Dışişleri bakanı bir şeyler söyler, toplantı falan diyerek, beyanat verir, olur biter. 
Birileri hırsızlıkları örtmek, kutuların içindekileri nereye saklayalı, ses kayıtlarını nasıl yalanlayalımlarla uğraşmakta. Bu güruh yargıyı, yürütmeyi ve tüm iktidarda kalma etkenlerini bir fiil elde etmek için meclisi gece bile çalıştırmaktadırlar. Ele geçirilmeyen köşe kalmamak şartı ile yeni çıkardıkları kanunla da pkk ya verilen sözler bir bir hayata geçirilerek ülkemiz bölünmeye doğru hızlı adımlarla götürülmektedir. 
Bu durumu Türk halkına anlatmak ta zorlanıyoruz. İslamı siyasi ve şahsi çıkarları için kullanan zevatın gerçek yüzü, din ile kapatılıyor. Kanında ve fikrinde bozukluk olan, ihanet içinde olan uyanıklar Milleti, Milliyetçiliği ırkçılıkla ilişkilendirip, milliyetçiliği ayaklar altına almaktadırlar. Kendilerinden başkalarını Müslüman görmeyen bu zevat, İslamı bilmeyen cahilleri istedikleri gibi şekillendirmektedirler. Her gün yapılan zamlarla nefesi kesilen emekli, işçi, memur, asgari ücretli, beş kg çiçek yağına dahi muhtaç edilerek,Türkiye’nin meselelerinden uzaklaştırılmışlardır. İnsanlar aç, aklına milli meseleleri nasıl getirebilsin ki? 
Türk Milleti’nin özelliklerine düşman bir güruh yetiştirmek için çalışıyorlar. Var güçleri ile Türk Milleti’nin birliğini tehlikeye atmaktan geri kalmamaktadırlar. Pkkyı baştacı yapanlar, herşeyi biz biliriz, bizim dediklerimiz doğrudur, biz ne dersek o olacak diyerek kendilerini padişah zannedenler, bunca yetim hakkı da yiyerek mazlumların ahını almaktadırlar.

Nerede bir kanı bozuk, bu ülkenin milli varlıklarına ihanet eden,Türk’e ve Atatürk’e düşman olan birine rastlarsanız, sorun bakın size (gerçek müslümanları tenzih ederek söylüyorum) sözde müslümanlık taslayacaktır. İslamı siyasi ve şahsi çıkar için kullananlar, marifetmiş gibi Türklüğünü de inkaredecektir. Türk ismini her yerden silenleri alkışlayacaktır. Bizde deriz ki ”Biz hem Müslümanız,hem de Türk. Hem Türk’üz hemde Müslümanız.” şunu da diyoruz: Bu milleti kimler yönetiyor? Şu tersliğe bakın ki sürekli Türk’e düşman olan birileri bu milletin başından eksik olmuyor. Onun içindir ki, geçmişte olduğu gibi şimdide Türk’ün bahtı hep kara. Güneşin doğması umuduyla…