Türk Düşmanları Çok Sevinçli !

100

 

Tüm vatanseverlerin hayalleri vardı…

Uçsuz bucaksız bir coğrafya Müslüman Türk’ün öz evlatlarına dar geliyordu. Ninnilerimiz, şarkılarımız türkülerimiz, mitoslarımız bizi bir alanla sınırlandırmıyordu.

Sloganlarımız, haykırışlarımız, reflekslerimiz âleme nizam verme ülküsüne dayanıyordu. Duruşumuz, kaya gibi dik, kartal gibi yüksek, kurt gibi özgürlük kokardı.

İrademiz niceliğimizin çok ötesinde koca bir dünyayı kavrıyordu. Böyle değildik hiç olmadık. Ne oldu bize? Dünya Türklerini bir araya getirmenin mücadelesini veriyorduk,hala veriyoruz. Türk Birliğini oluşturmada DİL BİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİDİR deyip birlikte çalışmalar yapıyorduk,ama az,ama çok.
Siyonizme, Emperyalizme karşı, ABD, Rusya hegemonyasına karşı,birinci adımda Türkçe konuşan ülkeler birliği kurmak,ikinci adımda tüm Müslümanların birlikteliğine milletler olarak yol vermek çok önemli idi bizim için.Ulu önder ATATÜRK,Alparslan Türkeş bu uğurda çok çalışmalar yaptılar.

Ter döktüler,işkencelerden geçti birçok atsız yiğit…

Türk İslam Ülkücüleri,milliyetçi yazar çizerler bu ideale ömürlerini verdiler. Binlerce delikanlı,serdengeçti hırpalandı,kara topraklara girdiler bu idealler için.

Derken Türkiye üzerinde karabulutlar dolaştı,birileri İslamı öyle kullandı ki,rahmetli Erbakan’ı da çiğneyerek,o milli görüş gömleklerini aldıkları bir işaretle çıkararak, insanları öyle hipnotize ettiler ki, karayı ak gösterip, Çocuk katillerini,Türk düşmanlarını,canileri melek gösterecek kadar sihirbazlıkla ,hainleribaştacı ve muteber adam yaptılar ve akladılar.

Mecliste pkknın temsilcileri ile el altından ve şimdilerde açıkça şutlaşarak Türk Milleti’nin ölüm fermanı olan, içi ihanet dolu, Türk’ü yok etme paketini,milletin gözüne baka baka açıkladılar. Türk’üm doğruyum,çalışkanım demeği yasakladılar! Türk kelimesi birilerini kışkırttığı için Türk’ün adı,dili,sanı, şerefi tırpanlandı,kafası koparıldı.Avrupalıların Müslüman kelimesi yerine kullandığı Türk kelimesi dağlardan tabelalardan bile silindi. Müslüman adamlardır, oylarımızı bunlara verelim deyip,yıllarca uyutulan millet hala bunların bir bildiği var diyerek bölünmeye gidilen dikenli yolu göremiyor.
Paketin içine konulan başörtüsü maddesi ile,pkk’nın tüm istekleri örtüldü,ihanet kamufle edildi. Okullarda Türkçenin haricinde,özellikle Kürtçe de artık ikinci bir dil olarak uygulanacak. Avrupa’da bugün birden fazla dilli olan ülkeler dağılıyor,Yugoslavya gibi. Türk Milleti hala bu büyüye inanmaya devam ediyor, Doğu ve Güney Doğuda açıkça yaşanıyor,bu ihanetin uygulamaları,insan görmek istemezse işte görmüyor…

Artık Türk’üm diyemeyeceğiz, hala bu cümleyi dikkate almayan,olur mu canım diyen insanlar çoğunlukta. Bunlar zannediyorum ki çok zor uyanacaklar. Necip Fazıl’ın deyimiyle, din adına, dini kullananlar adına,öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya olduk,olacağız açıkça.
Sersemleşen Türk delikanlısı,kızı kalk doğrul yerinden iş başa düştü. Uyan Eyy Türk, düşman uyumadı işte, Türk ‘ü yok etmeyi öyle planladı ki,şeytana bile pabucunu ters giydirdiler.Şu an meclisin yeni dönem açılma resepsiyonunda beylerin birbirine gülerek nasıl kur yaptıklarını izliyorum. Bdp’liler içerdeki katillerin çıkarılmasını ve diğer isteklerini başbakandan ve cumhurbaşkanından rica ediyorlar.Padişahlık var ya müsait bir zamanda onlarıda hallederler zahir… Benim garibim, fakirim, kentlim,köylüm kullanacağı bir oyun, namusu olduğunu hala anlayamadı. Kömüre, makarnaya,çiçek yağına sattı birçoğu kendini. Evlatlarının gelecekte başına neler geleceğini bilmeden,sorgulamadan,mutfakla tuvalet arasına sıkışıp kaldı,düşünemeyen güruh…

Ve şehitlerimiz boşuna mı öldü düşünürken,Osman Öztunç’un şu dörtlüğü aklıma geldi , dinlediğimde içimde fırtınalar kopar her zaman!!!
Bu akşam yıldızlar kararmış gibi, Tepeler titreşir hava kış gibi. Bir dağın üstünde dağ varmış gibi, Omuzlamış bir MehmediMehmedim…
Bu Mehmetleri,polisimi, insanımı,askerimi öldürenler bugün maalesef gülüyorlar. Şehitler toprak altında,aileleri toprak üstünde ağlıyor ve belkide sinirden titriyorlar. ”Bu böyle olmamalı ey uğruna öldüğümüz Türk Devletinin yönetim ergi”,diye eminim bağırıyorlardır. Bazıları hala Türk’ün özdeğerleri ile alay ediyor, onunla hem fikir olmayanlarla alay ediyorlar,tehditkar davranıyorlar. Sokaklarda vatan hainleri,polise dağılın müdahale ederiz diye tehdit ediyor. İstanbul’da sokaklar işgal edilmiş,bu gerçekler neden halktan gizleniyor? ”Biz ülkemiz bölünsün,Türk ismi silinsin,pkk ne derse onlar yapılsın diye ölmedik”. Diyor binlerce şehit oğlu şehit. Diyor binlerce toprağa düşmüş kınalı kuzu ve onların anaları…

Meclisteki kabineye bakınız bir kaçı hariç diğerlerinin şeceresini inceleyin!!! Türkiye bölünmeye çalışılırken,ona çanak tutanlara Türk Milleti oy veriyor,buna akıl tutulması denmez mi? Herkesin iyi tahlil yapması lazım, başka Türkiye yok!!! Eminiz bu sıralar Türk’e düşman olan tüm unsurlar çok sevinçli.

Görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler. Allah Türk Milletini Ve İslam Alemini Korusun. Amin…