2013 Yılında Terörün Genel Değerlendirilmesi

48

Güneydoğuda olaylar aralıksız devam ediyor ve hükümet de bu terörü sonlandırmak için değişik yollar ve metotlar denemektedir.

Düşündüm çok eski yıllara gittim terörün ilk başladığı yıllar 1979 yılında TARIŞ olaylarında İzmir’den atılan bir slogan vardı.” TÜRK ASKERİNİ ARKADAN VUR” Sene 2013 hala arkadan vurmaya devam ediyorlar. Askeri ocaklara saldırıyorlar ve Mehmetçiği şehit ediyorlar.

Yakalananların paçavra bezlerine bakın hepsi duvarın öteki tarafından (Suriye – Irak – İran) ve bunlara destek olan ABD ve AB ülkeleri bunları iyi bilmek gerekiyor. Neden terör örgütü bunlar tarafından destekleniyor? Bizce en önemli sebep PETROL KAYNAKLARINI ellerinde tutmak onlara sahip olmak.

Bu kardeş kavgasıdır diye tutturduk gidiyorduk hangi kardeş Allah aşkına? Bu günde çatışmalar devam ediyor. Türk Askerini şehit eden PKK militanlarına karşı girişilmiş ciddi operasyonlar vardır. Bu da kardeş kavgası mı? Neresi kardeş bunun? Böyle hain bölücü kardeş mi olur? Bu aldatmalarla hiçbir yere varılmaz. Nitekim kardeş dedik vatan dedik, din dedik bin yıllık tarih dedik netice alabildik mi? Dağdaki teröristler rahatlıkla büyük şehirlere indiler ve oralarda da saldırılarına devam ediyorlar, yakıyorlar, yıkıyorlar. Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil ediliyorlar. Bu kişiler devleti bölmek ve parçalamak için açıktan çalışmalarına devam ediyorlar. Hatta işi o kadar ileri götürüyorlar ki dağa çıkıp eli kanlı teröristlerle kucaklaşmaktan kaçınmıyorlar. 

Bir tarafta millet diğer tarafta ona musallat olmuş bir illet, dış güçlerin beslemeleri saldırıyor. Askerimizi şehit ediyor, bizde güya adına kardeş kavgası diyoruz.

Bu gün bir tarafta Mehmetçik diğer tarafta kim? Aynı illet.

Hangi kardeş nesi kardeş bunun? Söyleyebilir misiniz? Hain terör militanları vurup vurup kaçıyor arkadan vuruyor, yandan vuruyor, çapraz vuruyor öylesine acımasız ve vicdansız.

Dağlardan şehirlere iniverdiler saldırıyorlar, yakıyorlar, yıkıyorlar ama salon kabadayıları Hilton da, Şerton da oturup hala demokrasi nutukları atıyorlar. Eskiden Hilton da oturup Boğaziçi Köprüsünü seyrederken zapgeçitine ağıt düzenleyenlerle hiçbir fark yok. Bu yobazların at gözlüğü takmış gidiyorlar. Her gün parmaklarını sallaya sallaya ve de millete tepeden bakarak yurt bilgisi dersi veriyorlar.

Hakkari de, Şemdinli de vatan evlatları şehit olurken bu papağanlarda aynı tekerleme:

Doğunun geri kalmışlığı, vay canına sanki Kasımpaşa, Hasköy, Kuştepe çok kalkınmış durumdadır.

Terör örgütü militanları Türk Askerini şehit ederken hiç demiyor ki;

Biz burada fakrü zaruret içerisinde yaşamaktayız. Bu yüzden silaha sarılmaktayız. Asla böyle bir şey dedikleri yok. Hedef bambaşka ” halklara özgürlük ” bağımsızlık istediklerini korkmadan çekinmeden TBMM’de bile söyleyebiliyorlar.

Hükümetten ve devleti yönetenlerden beklediğimiz bu terör belasını 2013 yılında Türk Milletinin üzerinden kaldırmak bedeli ne olursa olsun.