Bu Nasıl Bir Yüzsüzlük

74

 

Böyle bir yüzsüzlüğe insanın inanası gelmiyor.

Nasıl olur diye sormadan edemiyorum.

Ama bu sorunun cevabını gerçekten bulamıyorum.

Ergenekon terör örgütü diye diye hançerelerini yırtanlar, her gün televizyonlarda, gazetelerde ETÖ diyerek kısaltılmışını söyleyip insanların kafasına kazıyanlar, bugün hiçbir şey olmamış gibi pişkin, yüzsüz, edepsizce tahliyeler hakkında olumlu söylemeye cesaret gösteriyorlar.

Her gün bir ağacın altından bir tabanca çıkarıp, bununla ihtilal yapacaklardı diyerek insanları sabahın köründe evlerinden alanlar, bugün yüzsüzce, pişkince tahliyelere seviniyorlar.

Memleketin Genelkurmay Başkanı’na terörist, dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine terör örgütü diyenler, bugün pişkin, pişkin geçmiş olsun diyorlar.

Yapmayın, etmeyin, bu durum, Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üzerine emperyalizmin oynadığı bir oyunun parçası diyenlere, darbeci, Ergenekoncu diyenler, bugün bu kişilerle birlikte tahliyeler hakkında olumlu görüş bildiriyorlar.

Askerî vesayeti kaldırma numarasıyla, emperyalizmin ordunun içini boşaltma oyununa çanak tutanlar, bugün utanmazca, yüzsüzce tahliyelerden nemalanmaya çalışıyorlar.

Birbiri ile hiçbir görüşmesi dahi olmamış insanları bir torbaya koyup ERGENEKON gibi Türk Milleti’nin en kutsal değerlerinden biri olan efsane ile adlandırıp, bu kutsal ismi yıpratmak isteyenler, bugün tahliyeleri alkışlamak gibi bir utanmazlığın, yüzsüzlüğün gösterisini sunuyorlar.

2003’teki bir ordu toplantısını bahane edip insanların özgürlüklerine kasteden emperyalizmin uşakları, bugün tahliyelere alkış tutma onursuzluğunu, gurursuzluğunu gösteriyorlar.

Askerî vesayeti kaldırıyoruz diyerek, askerle hiç alakası olmayan sivilleri içeri atıp, diğerlerine gözdağı veren emperyalistlerin yerli işbirlikçileri, bugün tahliyelere sevinme pişkinliğini, yüzsüzlüğünü sunuyorlar.

Bu kadarına da pes doğrusu.

Dün, ele le kol kola emperyalist uşaklığı yapanlar, bugün yüzsüzce, arsızca sırıtıp birbirlerini bıçaklıyorlar.

Yüce Türk Milleti;

Böyle bir bölgede, 2223. Yılına giren Türk Silahlı Kuvvetleri’ne reva görülenleri görmüyor musun?

Binlerce yıldır Anadolu’yu yurt yapmamızı sağlayan Peygamber Ocağı’nın bugün içine düşürüldüğü durumu görmüyor musun?

Emperyalist uşaklığı yapan birkaç hatalının bahane edilerek, ülkeyi tamamen dış güçlerin Büyük Projeleri’ne açık alan haline getiren yüzsüzleri, utanmazları görmüyor musun?

Türkiye Cumhuriyeti’ni kanlarıyla, canlarıyla kurup ona şekil veren, irade veren, sana egemenlik veren kadroların ne hale düşürülmeye çalışıldığını görmüyor musun?

Yüce Türk Milleti;

Ne Mutlu Türküm Diyene demeyi yasaklamak için, Andımızı kaldırmak için bunları söyleyenlere eziyet edilmek istendiğini fark etmiyor musun?

Türk Bayrağı’nı Meclis’te odasına asan Milletvekillerinin uyarıldığını, Türk Bayrağı asan evlerin uyarıldığını fark etmiyor musun?

Bunları yapmak için ERGENEKON gibi uydurma davalarla, senin korkman sağlanmak istendiğini fark etmiyor musun?

Yüce Türk Milleti;

Teröristlerin şahitlikleri ile içerilere doldurulan, teröristlerle mücadele Kahramanların neden içerilere

Doldurulduğunu anlamıyor musun?

Bütün oyunların senin üzerine oynandığını anlamıyor musun?

150 yıllık Şark Meselesi ve 95 yıllık Sevr zincirinin yeniden önümüze konmaya çalışıldığını anlamıyor musun?

Bunları yapabilmek için de kutsal dimimizle kandırılmaya, aldatılmaya çalışıldığımızı anlamıyor musun?

PKK Milletvekilleri’nin tamamı hemen çıkarıldığı halde, MHP Milletvekili Engin ALAN’ın hangi suçla içeride tutulduğunu ve hâlâ çıkarılmadığını anlamıyor musun?

Yüce Türk Milleti;

Bu tahliye furyasının, 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu birebir ilgili olduğunu, yeni bir cepheleşme oyunu oynanmak istendiğini bilmiyor musun?

Biz tahliyelere sevinirken, kimsenin oyununa gelmememiz gerektiğini bilmiyor musun?

Bu sorularım görmeyen, fark etmeyen, anlamayan ve bilmeyenler ilegörmek, fark etmek, anlamak ve bilmek istemeyenleredir.

Yoksa, gören, fark eden ve anlayanlar sayesinde bu tahliyeleri yaşadığımızı biliyoruz.